Passies lekkernijen

Lunches en vergaderarrangementen

Voor een heerlijke vers bereide lunch moet u bij Passies Lekkernijen zijn. Altijd op ambachtelijke wijze bereidt en elke dag vers gemaakt en bij u bezorgd. Wij werken alleen met de beste en verste ingrediënten en zoveel mogelijk streekgebonden. U kunt kiezen uit een divers assortiment van verschillende soorten broodjes variërend van zachte bolletjes van de ambachtelijke bakker tot luxe vers afgebakken broodjes. Alle broodjes worden met roomboter besmeerd en belegd met een frisse gemengde sla en bieslook. Als u liever geen sla of boter wilt dan kan dit ook.

Bij de lunch is het ook mogelijk om diverse soorten zuivel, sap en fruit te bestellen. Blikjes frisdrank of een heerlijke verse fruitsalade behoren ook tot de mogelijkheden.

Passies Lekkernijen heeft 3 soorten vergaderschalen

Passies vergaderschaal 1 is een lunch bestaande uit 1 krentenbol met roomboter en 2 belegde broodjes (divers assortiment: wit, bruin, sesam, maanzaad). Met als beleg: kaas, ham, rosbief, paté, fricandeau enz. De broodjes kunnen met of zonder sla worden besteld.

Passies vergaderschaal 2 is een luxere lunch met een mix van petit pain wit of meergranen met ham, kaas, brie, filet american, rosbief, gezond, mosterdkaas, paté, coburgerham met zongedroogde tomaatjes en een luxe bol met huisgemaakte kipkerrie-, eier- en tonijnsalade.

Passies vergaderschaal 3 is een luxe lunch bestaande uit 4 minibroodjes met luxe beleg zoals gerookte zalm, brie, carpaccio, filet american, coburgerham met zongedroogde tomaatjes en huisgemaakte salade.

Maaltijdsalades

Passies Lekkernijen heeft 7 soorten maaltijdsalades. U kunt kiezen uit caprese, vegetarisch, pasta, kip, tonijn, zalm of carpaccio. Bij de maaltijdsalade zit een petit pain wit of meergranen met kruidenboter. Heerlijk als lunch of wanneer er bijvoorbeeld overgewerkt moet worden.

Warme broodjes

Passies Lekkernijen heeft ook diverse warme broodjes in het assortiment zoals broodje hamburger, en een broodje met een echte goede rundvleeskroket. Deze zijn bereid op de Passies Lekkernijen manier en daardoor lekker en gezond. Voor meer informatie neem contact met ons op.

vergaderschaal 3

maaltijdsalade gerookte zalm